Sokak ortasında güpe gündüz önce darp sonra cinayet!

Akıl almaz olay, saat 16.30 sıralarında Karşıyaka Mahallesi, Canik Belediyesi önünde meydana geldi.

İddiaya göre, yolda yürüyen Hüsame Ünveren, aralarında husumet bulunan kimliği belirsiz 2 şüphelinin tabanca ve av tüfekli saldırısına maruz kaldı.

Vücudunun çeşitli yerlerine saçma ve kurşun isabet eden ve başına da darbe alan Hüsame Ünveren, kanlar içinde yere yığıldı, o sırada olay yerinden geçmekte olan Canik Belediyesi MHP Meclis Üyesi Celal G. de seken bir kurşunla bacağından yaralandı.

sokak-ortasinda-tabanca-ve-tufekli-saldiri-kamerada-1-olu-1-yarali-6081-dhaphoto4-001.jpg

Silahlı saldırganlar, olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi gönderildii. Gelen sağlık ekipleri olay yerinde yaralılara ilk müdahalede bulundu ve ilk mudahalenin ardından yaralılar, özel hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Ünveren, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Olay yerinden geçemekte olan ve ayağından yaralanan Celal G.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

sokak-ortasinda-tabanca-ve-tufekli-saldiri-kamerada-1-olu-1-yarali-6081-dhaphoto7.jpg

O ANLAR CEPTELEFONU İLE KAYDEDİLDİ

Ünveren’in başına tabanca kabzası ve tüfek dipçiği ile vurulduğu, ardından da tüfekle yakın mesafeden ateş edilerek öldürüldüğü o anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu ile anbean kayda alındı. Görüntüde; saldırganlar yaralı genci yerde kanlar içindeyken bile kafasına silah kabzası ile defalarca vurup daha sonra da tüfek dipçiği ile vurmayı sürdürüp ardından da tabanca ve tüfekle ateş ettikleri o anlar yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler