Organize suç örgütü liderine yemek masasında infaz

Olay, dün gece Serik’e bağlı Boğazkent Mahallesi’nde bir otelin restoranında meydana geldi. Salifov, birlikte yemek yediği bir şahıs tarafından başından tek kurşunla silahla vurularak öldürüldü.

Polis, cinayet şüphelisinin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Kimliği açıklanmayan cinayet şüphelisi Antalya- Denizli karayolunda uygulama yapan polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Diğer taraftan, Nadir Salifov’u öldürmek için hazırlık yaptığı iddia edilen Rus mafyasına İstanbul’da 2 Şubat 2020’de operasyon düzenlenmişti. Ekibin lideri Guram Chikladze dahil, 16 kişi gözaltına alınmıştı.

6-026.jpg

Azerbaycan’da hapis yattıktan sonra Türkiye’ye gelen ve 2018 yılında yakalandıktan sonra sınır dışı edilen Nadir Salifov’un, daha sonra yasa dışı yollardan tekrar Türkiye’ye geldiği tahmin ediliyor.

Salifov’un, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu’ndaki meyve-sebze ithalat pazarını kontrolünde bulunduran ‘Lotu Quli’ mafyasının liderliğini yaptığı iddia ediliyor. Kontrolü sağlamak amacıyla adam öldürme, haraç alma, gasp ve tehdit gibi suçları işlediği belirtiliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler