Halis Bayancuk Hoca ile Gündeme Dair | LGBT Sapkınlığı

LGBT konusu biz Müslimler açısından tartışmaya kapalıdır. Zira Rabbimiz bu fuhşiyatı şer’an mahkûm etmiş, sahiplerini dünyada çetin bir azaba çarptırmıştır. Eşcinsellik vahye göre şu ayetlerle tanımlanmıştır:

Eşcinsellik cehalettir: “Siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere mi yanaşıyorsunuz? (Hayır, öyle değil!) Siz cahillik etmekte olan bir topluluksunuz.” (27/Neml, 55)

Eşcinsellik haddi aşmaktır:   “Ve Rabbinizin sizler için yarattığı eşlerinizi bırakıyorsunuz. (Hayır, öyle değil!) İşin aslı sizler, haddi aşan bir topluluksunuz.” (26/Şuarâ, 166) (Bk. 7/A’râf, 81)

Eşcinsellik bozgunculuktur: “(Lut) dedi ki: ‘Rabbim (şu) bozguncu/mufsid topluluğa karşı bana yardım et.’ ” (29/Ankebût, 30)

Eşcinsellik fasıklıktır: “Elçilerimiz/Melekler İbrahim’e müjdeyle geldiklerinde: ‘Biz, bu beldenin ahalisini helak edeceğiz. Şüphesiz onun ahalisi, zalim oldular.’ demişlerdi.” (29/Ankebût, 31)

Eşcinsellik nefret edilecek/tiksinilecek bir ameldir: “Demişti ki: ‘Ben, sizin bu yaptığınız işten nefret ediyorum.’ ” (26/Şuarâ, 168)

-Yüce Allah, eşcinsel bir hayat isteyenleri iki ayrı (manevi) cezayla cezalandırdığını haber vermiştir. Bunlardan ilki sarhoşluktur: “Senin ömrüne andolsun ki, onlar sarhoşlukları içinde bocalayıp duruyorlardı.” (15/Hicr, 72)

-İkincisi ise gözlerinin kör olmasıdır: “Andolsun ki, onun konuklarını da arzulamışlardı. Biz de gözlerini silip (kör ettik). ‘Tadın azabımı ve uyarımı!’ (dedik.)” (54/Kamer, 37)

-Eşcinsellik, aklı örten manevi bir sarhoşluk ve gözü kör eden manevi bir perde gibidir. Sapkın zümrenin söylemlerine baktığınızda dikkatinizi çeken ilk şey de bu olur.

Kur’ân’a konu olan sapkınların şu söylemlerini dikkatle okuyun. Aynı kaynaktan (İblis’ten) beslenen günümüz sapkınlarına ne kadar benzediklerini göreceksiniz: “ ‘Biz seni toplumun işine karışmaktan alıkoymamış mıydık?’ demişlerdi.” (15/Hicr, 70)

“Demişlerdi ki: ‘Bu işe bir son vermezsen ey Lut, kesinlikle (buradan) çıkarılıp sürülenlerden olacaksın.’ ” (26/Şuarâ, 167) “Kavminin cevabı yalnızca şu oldu: ‘Lut ailesini yurdunuzdan sürüp çıkarın. Çünkü onlar temiz insanlarmış.’ ” (27/Neml, 56)

Sapkın zümre, gözleri görmeyen ve akıllarını yitirmiş sarhoşlar gibidir. Onları uyaran muvahhidleri “başkalarının özgürlüğüne müdahale etmek” yahut “güya temiz/namuslu olmak”la suçlamakta ve nihayet kovmakla tehdit etmektedir.

Akıl sahibi herkes bu kötülüğe karşı sesini yükseltmelidir. Zira Sodom Kavminin torunları, ataları gibi tüm toplumu helake sürüklemektedir: “Oranın altını üstüne getirdik. Üzerlerine de balçıktan pişirilmiş taşlar yağdırdık.” (15/Hicr, 74)

Burada sorulması gereken temel soru şudur: Eşcinsel sapkınlığın bu denli görünür olması ve yaygınlaşmasının nedeni nedir? Bize göre üç temel neden vardır:

•Aileyi yıkmak •Toplumu fasıklaştırmak •Pazar oluşturmak

Aileyi yıkmak: Vahiy, insanın tarihini aileyle başlatır. Âdem ve Havva (as) ile başlayan kıssa, bir ailenin kıssasıdır. İblis’in amacı ise aileyi parçalamaktır. Bu nedenle o aileyi dağıtan askerlerini övmekte, onları ödüllendirmektedir:

“İblis tahtını suyun üzerine kurar. Sonra askerlerini sağa sola gönderir. Askerlerinin derece ve makamca kendisine en yakını, fitnesi en büyük olanıdır. Hepsi yaptıklarını anlatmak üzere İblis’in yanına gelir ve içlerinden birisi, ‘Ben şunu şunu yaptım.’ der. İblis ona, ‘Sen hiçbir şey yapmadın.’ der. Sonra onlardan bir diğeri gelir ve o, ‘İnsanı, kendisi ile karısının arasını iyice ayırana kadar terk etmedim.’ der.Bu ifade üzerine İblis o askerini kendisine yaklaştırır ve ‘Sen ne kadar iyisin.’ diyerek takdir eder.”(Müslim, 2813)

Aile, insanı koruyan manevi korunaklardan biridir. İnsi ve cinni şeytanlar bu gerçeği bildiğinden onu parçalamak için her yola başvurur. Eşcinselliğin yaygınlaşması, aile kurumunu parçalayacak etkenlerden biridir.

Toplumu fasıklaştırmak: Ankebut Suresi’nin 31. ayetinde okuduğumuz gibi, eşcinsellik fasıklıktır. Müstekbir tağutların, toplumu kendilerine itaatkâr birer köle kılmak için iki şeye ihtiyacı vardır: İstihfaf ve fısk!

Yüce Allah Firavun’un kavmini nasıl köleleştirdiğini şöyle anlatır: “Kavmini hafife aldı/onursuzlaştırdı/aptallaştırdı, onlar da ona itaat ettiler. Şüphesiz ki onlar, fasık bir topluluktu.” (43/Zuhruf, 54)

Halkı istihfaf etmek; onları onursuzlaştırmak, hafife almak, sırtlarından sopayı eksik etmemek, açlık sınırında yaşamalarını sağlamak; onları farklı ideoloji, parti, futbol takımı, ırk davasıyla… birbirlerine kırdırmaktır.

Fasıklaştırmak; günahkâr bir ortam oluşturup toplumu günaha teşvik etmektir. Böylece ruhi ve bedenî anlamda onursuz, zelil ve değersiz bir toplum oluşturmaktır.

Pazar oluşturmak: Eşcinsellik, üçüncü bir tür olma iddiasıdır. Böyle bir iddianın meşruiyet kazanması; bu türe uygun yeni ürün pazarı oluşması demektir.

Dikkatinizi çekmiş olmalıdır: Bu tartışmaya bağlı olarak markalar yeni ürünler üretmeye, ürünlere LGBT’yi sembolize eden renkler ve şekiller koymaya başladılar. Kapitalizm için hedef kâr etmektir. Şayet pazar oluşturacaksa tüm değerleri tartışmaya açabilir.

– LGBT Pedofiliye Açılan Kapıdır! Bugün çoğu insanın görmezden geldiği hakikat; LGBT’nin çocuk istismarına açılan kapı olmasıdır. Dünya’da bu işin bayraktarlığını yapan kuruluşlar, başlarda eşcinsellik ve pedofili özgürlüğünü birlikte savunuyorlardı.

Daha sonra toplumsal tepki nedeniyle strateji değiştirip, yeni bir yol izlediler. Buna göre toplumu önce eşcinsel ilişkiye ikna edecek, toplum cinsel aşırılığa alıştığında da pedofili gündemleştirilecek. Bir adım sonra ise hayvanlarla ilişki…

– Putlaştırılan Bilim ve AB Kriterleri! İnsanoğlu, eliyle putunu yapar, sonra da ona tapar. Geçen yüzyıl insanlar bilimi putlaştırıp onun iddialarını İlahi vahiy gibi kabul ettiler. Ve maalesef bilim(!), eşcinselliği “cinsel eğitim” olarak kabul etmeye başladı(veya zorlandı).

Şeytanın ağına düşen gençler, ebeveynlerinin karşısına dikilip bilimin, eşcinselliği cinsel bir eğitim kabul ettiğini, kapısında bekleştiğimiz AB’nin bu durumu bireysel özgürlükler kapsamında değerlendirdiğini söylüyor. Eh, put dikersen elbet birileri tapacaktır!

– Siyasi İki Yüzlülük ve Pasif Toplum! Topluma ahlaki değerleri aşılaması gereken kültürel araçlar, ne durumdadır? Son 20 yılda üretilen kültürel içerikler bu amaca uygun mudur? Örneğin; Bir kabadayı filminde en mert karakterin bir eşcinsel olması, birçok kabadayının yapamadığını yapıp arkadaşı için ölüme yürümesi tesadüf müdür? Bk. Algı Yönetimi ve Manipülasyon; M. Gültekin; Sinemada Pazarlanan Eşcinsel Karakterler: Kürt/Kovboy/Kabadayı/Siyasetçi; s. 197-199

İktidara yönelik her türlü eleştiriyi sansürleten siyasi irade, neden söz konusu İslam dini ve toplumsal ahlak olduğunda özgürlükçü kesilmektedir? Bu siyasi ikiyüzlülüğün nedeni nedir?

Unutmamak gerekir; bir münkerin yaygınlaşması iki temel nedene racidir: Münkere karşı hassasiyetini yitirmiş pasif toplum -yani bizler- ve fısk toplumun oluşmasına duyarsız siyasi irade…

 

Halis Bayancuk 

Silivri 9 Nolu Kapalı Cezaevi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler