Zırhlı araç kazasında kaybolan altınlara ne oldu ?

11 Temmuz’da Ankara, Çorum karayolunda meydana gelen kazada, altın taşıyan zırhlı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı, çarpmanın etkisiyle takla atarak tarlaya uçan araçta ismi açıklanmayan sürücü ve güvenlik görevlisi yaralandı. kazada, araçtan etrafa külçe altınlar saçıldı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza yapan zırhlı araç çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

Araçtan saçılan altınlardan bir kısmı çevreden toplanırken bir kısmının ise kayıp olduğu belirlendi. Kaza yeri şeritle çevrilerek kimse yaklaştırılmadı. Bir kuyumcuya ait olduğu öğrenilen ve miktarı açıklanmayan kayıp külçe altınlar, dedektörle arandı ancak bulunamadı. Bunun üzerine jandarma tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken kayıp altınlara ne olduğu hala çözülemedi.

zirhli-arac-kazasinda-kaybolan-altinlarin-gizemi-13445343-7882-o.jpg

40 KİŞİLİK KAPSAMLI SORUŞTURMA

Kazada yaralanan iki görevli hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. İki görevlinin ifadeleri alınırken kaza sonrasında olay yerinde bulunan sağlık çalışanları ve vatandaşlarında tek tek ifadeleri alındı. MOBESE görüntülerinden kaza saatinde yoldan geçen araçların plakaları ve sürücüleri tespit edilip ifadelerine başvuruldu. Yaklaşık 40 kişinin soruşturma kapsamında ifadesi alınırken çevredeki güvenlik kamerası görüntüleri de incelemeye alındı.

5f16965155428117f80ce85e.jpg

Zırhlı aracın devrildiği arsada kepçe ile alınan toprak inceleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler