Bağcılar’da şüpheli yangınlar

İstanbul Bağcılar Güneşli Mahallesi’nde 10 ayrı adreste çeşitli cadde ve sokaklardaki çok sayıda iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle eş zamanlı yangın çıktı.

Yangını gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerlerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Olay yerlerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi, yangınlara müdahale etti. İtfaiye ekipleri, kısa sürede yangınları söndürürken bir süre soğutma çalışması yaptı.

Ekipler yapmış olduğu çalışmalar sonucu,  yangınların kundaklama kaynaklı olabileceğini tespit etti.

ec8zjydwsaeoi2h.jpg

Yangında 10 işyerinde maddi hasar meydana geldiği belirlendi. İtfaiye ekiplerinin çalışma yaptığı sırada polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

İşyeri yanan bir kişi, “Yangının neden çıktığına dair bir bilgimiz yok. Sebebi konusunda bir şey söylemediler. 500 metre ileride de bir yakımıza ait işyerinde yangın çıktı” dedi.

Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini belirlemek amacıyla çalışma başlattı. Polis, 15 temmuzun yıldönümü arefesinde gerçekleşen bir terör eylemi ihtimali üzerinde duruyor.

Bar sahipleri dehşet saçmıştı

Dün gece kundaklanan işyerlerinin olduğu bölgede geçtiğimiz 11 Temmuz Cumartesi günü, silahlı bir grubun saldırısına uğramıştı. Alacak verecek meselesinde, borçlu oldukları esnafa silah kullanarak zorbalık yapan 6 kişilik grup, esnaftan 3 kişiyi yaralamıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler