Taksiciyi rehin alıp ‘bombalı saldırı’ tehdidinde bulundular

Olay, 05.00 sularında Bakırköy ilçesi Ataköy semtinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ataköy’de 5 kişi, 34 TJS 44 plakalı ticari taksinin sürücüsünü silahla tehdit edip rehin aldı.

Daha sonra alınan ifadelerden öğrenildiğine göre, taksiye binen 5 kişi tehditlerine devam ederek, detay vermeksizin, sürücüden aracı sürmesini istedi.

Ticari taksi sürücüsü, aracını önce Florya’ya doğru sürdü, ardından Florya metrobüs durağından E-5 Karayolu Topkapı istikametine girdi.

Bu arada yapılan ihbar üzerine, aracın yakalanması için çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polisler bir yandan aracı kovalarken, Bahçelievler ve Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, E-5 Karayolu ile yan yolun Ataköy mevki Topkapı istikametini tamamen kapattı.

Daha sonra araç Ataköy’de yakalandı. Polisler, aracın içindeki 5 kişi kelepçeleyerek gözaltına alırken, taksi sürücüsü de ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerden bir kişi, çekim yapan gazetecilere saldırarak, harekette bulundu.

İncelemenin ardından aracın içinde ‘patlayıcı madde veya silahın’ olup olmadığına ilişkin bilgi verilmezken araç, incelemenin ardından çekici yardımıyla otoparka çekildi.

Emniyete götürülen zanlıların işlemleri sürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler