Market yangını saniye saniye görüntülendi

Antalya Kepez’de bulunan bir markette gece saatlerinde çıkan yangın, korku ve paniğe neden oldu. Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangında, Hasan Çevik’e ait iki katlı market kullanılmaz hale geldi. Mahalle sakinlerinin yardımına koştuğu Çevik, zararın 5 milyon lira olduğunu söyledi. 

Markette bulunan malzemeler ve ürünler yanarken içeride alkollü içeceklerin  bulunması yangının büyümesine neden oldu. Dükkan içerisindeki tüplerin de patlamasıyla alevler üst katlara doğru sıçradı.

 

 

Market ve içindeki malzemelerin tamamen kül olduğu yangında can kaybı yaşanmaması teselli oldu. İşyeri sahibinin akrabası ve aynı zamanda muhasebecisi olan Ali Çevik, “Alarm çalınca yangının farkına vardık. Marketin kapısını açınca alevler daha da büyüdü. İtfaiyeye haber verildi. Üst katlar da zarar gördü. Çok büyük zarar var ama can kaybının olmaması sevindirici” dedi.

 

 

 

Sabah olduğunda, hasarın boyutu daha net anlaşılmış oldu. Market sahibi ve çalışanları, yangında hasar görmemiş malzeme varsa kurtarmak için çalışma başlattı.

Yangın anına ait görüntülerin tamamı için: Tıklayın

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler