Aydınlık, gazeteci Kenan Alpay’ı hedef gösterdi!

Aydınlık Gazetesi, Vatan Partisi Basın Bürosu Başkanı Osman Erbil’in gazeteci-yazar Kenan Alpay’ı hedef alan açıklamalarını haberleştirdi. İktidarın, Doğu Perinçek ve yapılanması ile FETÖ ile mücadele öne sürülerek yaptığı işbirliğine dikkat çeken Kenan Alpay gözden kaçan çok önemli noktaları katıldığı TV programında dile getirmişti.

Alpay, Akit TV’de katıldığı programda yaptığı açıklamalarında, “FETÖ’cü darbeci zihniyet ne kadar tehlike arz ediyorsa, onlardan önce 60 darbesinde, 80 darbesinde ve 28 şubat’ta darbeleri gerçekleştiren kemalist-Atatürkçü generaller ve zihniyetleri de o denli tehlike arz ettiğine dikkat çekmiş, bununla birlikte Doğu Perinçek’in de bu darbeleri desteklediğini ve aynı zihniyete sahip çıktığı için Fethullah Gülen gibi tehlike oluşturduğunu belirtmişti.

Alpay’ın bu açıklamaları sonrası programa konuk olan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü cevap veremeyerek, Alpay’ın sözünü kesmeye çalıştığı ekranlara yansımıştı. 

Sonrasında Vatan Partisi Basın Bürosu Başkanı Osman Erbil sosyal medyadan Kenan Alpay ve her daim mazlumların ve hukukun safında olan  Haksöz camiasını çirkince hedef almıştı. Aydınlık Gazetesi ise Erbil’in bu tutarsız, bir o kadar basit ve komik olan iddiaları haberleştirerek çirkin propagandayı sürdürdüler.

Söz konusu haber ve ithamlar sonrası Kenan Alpay, Haksöz Haber’deki köşesinde bir yazı kaleme aldı.

Bunun dışında, ellerindeki tek güçleri muhaliflerini vatan hainliği ve FETÖ ile itham etmek olan Doğu Perinçek ve Aydınlık ekibinin, hakkı dile getiren ve kitleleleri uyaran gazetecileri hedef almasına iktidara yakın medyanın ise sessiz kaldığı görüldü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler