Babasını ve kardeşini gözlemenin içine koyduğu ilaçla zehirledi

Betül Karabulut arkadaşı Sezgin Kahraman ile birlikte, miras davası sebebiyle öz babasını ve erkek kardeşini öldürme planı yaptı

Betül Karabulut ile arkadaşı Sezgin Kahraman ve İdris Y. Nazilli’den kiraladıkları ticari taksi ile Nisan başında Didim’e geldi. İçerisine tarım ilacı zehri koydukları gözlemeyi vermesi için İdris Y’yi babası ve kardeşinin yaşadığı daire gönderdi.

Baba ile oğlun birlikte yaşadığı daireye gelen İdris Y. “Hayır dağıttığını” söyleyerek elindeki gözlemeyi Ali Karateke’ye (69) verdi. Birol Karateke(45) gözlemeyi yemezken, baba Ali Karateke ise gözlemeyi yemesinin ardından mide bulantısı ve baş ağrısı şikayeti ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede bir gün yoğun bakımda kalan Ali Karateke,olaydan bir gün sonra yaşamını yitirdi.

Babasının ölümüne neden olan kadın ile olaya yardımcı olduklarını düşünülen iki şüpheli, polisin Nazilli’de belirlediği adrese yaptığı operasyonla yakalandı

Didim emniyeti tarafından yapılan sorgulamada Betül Karabulut, babası ve kardeşine yönelik suçlamaları kabul ederek her şeyi itiraf ettiği, arkadaşının ise suçlamaları reddettiği bilgisine ulaşıldı. Gözaltına alınan 3 şüpheli Didim Adliyesine sevk edilirken, Betül Karabulut ve Sezgin Kahraman tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler