Eski belediye başkanı 2 kişiyi vurdu

Eski çalışanı Ş.D. ve onun eşini tabancayla öldürdü

Ordu’nun Kabadüz ilçesine bağlı Başköy Mahallesi’nde 4 Mart’ta meydana gelen olayda, ilçenin eski belediye başkanı O.A., alacak verecek iddiasıyla tartıştığı, kendisine ait şirkette çalışan muhasebecisini tabancayla ayağından yaraladı. Olay yerine sevk edilen jandarma ve Özel Harekat Polisleri evin çevresinde önlem almasıyla eski başkan yakalandı. O.A. ifadesinde, olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığını anlattığı belirtildi. Tutuklanan O.A., 5 Mart’ta cezaevine gönderildi.

Tahliye Edildi

O.A bir süre kaldığı cezaevinden tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. O.A., bu gece saatlerinde eski çalışanı Ş.D. ve onun eşi ile tartıştı. Eski belediye başkanı,tartışma sırasında tabanca ile karı-kocaya ateş etti. Ardından aynı tabancayla intihara kalkışarak kendisini de vurdu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Ş.D. ve eşinin öldüğünü belirledi.

Eski başkan da öldü

Ş.D. ile eşini tabancayla öldürdükten sonra kendi başına da ateş eden eski belediye başkanı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler