Yok Aslında Birbirinizden Farkınız! Hepiniz katil sevicisiniz

Suriye’de ve Irak’ta binlerce mazlumun kanını döken İran’ın terör organizatörü Kasım Süleymani’nin ölümüne yas tutanlar kervanına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldı. 

Halep kasabı Kasım Süleymani için kimler yas tutmuyor ki? Şeytan Ayetleri’nin Türkiye Temsilcilerinden 28 Şubat darbesinin bileşenlerine, Maocu Çin’in Türkiye distribütörlerinden Putin-Beşşar Esed cürümlerini pazarlayanlar, Doğu Türkistan’daki işgale çanak tutanlardan düne kadar “Gericiler İran’a!” naraları atanlara değin bilumum İslami hareket düşmanı cenah şehit(!) ve kahraman(!) ilan ettikleri Kasım Süleymani’ye yas tutmuş vaziyetteler.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da bu kervandaki yerini almaya gecikmedi.

Suriye’de ve Irak’ta İran hesabına binlerce masumun kanını döken ve adı Halep Kasabına çıkan Kasım Süleymani’nin öldürülmesi üzerine açıklama yapan Temel Karamollaoğlu, Süleymani’nin acısını yüreğinde hissettiğini ifade etmiş. “Birlikte haşrolun inşallah” demekten gayrı ne denilebilir?

Temel Karamollaoğlu’nun katil Süleymani için yayınladığı bahse konu taziye mesajı:

“İran Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin, Bağdat’ta Amerika’nın menfur hava saldırısı sonucu hayatını kaybetmesini üzüntüyle karşıladığımı belirtmek isterim. Bölgemizi ateş çemberinin içine çekmek için provokasyon anlamı taşıyan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kardeş İran halkının acısını yürekten paylaşıyor, İran halkına ve Süleymani ailesine başsağlığı diliyorum”

Esed’in katliam ve işkencelerine tuttuğu alkış ile bilinen Doğu Perinçek’de, İran’ın terör faaliyetlerini yöneten komutanlarının öldürülmesine de oldukça üzgün.

Yüzyıllardır istikararlı bir şekilde Anadolu topraklarına saldıran İran’ın güvenliğinin Türkiye’nin güvenliği olduğunu iddia eden Perinçek, “İran’ın şehitleri, hepimizin şehitleridir.” dedi.

Perinçek, açıklamasının devamında ise şöyle dedi;

“İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani ve Haşdi Şaabi Komutan Yardımcısı Mühendisi, Karadeniz’den Umman Denizi’ne uzanan insanlık cephesinin şehitleridir.”

 

Kaynak: Haksöz Haber, Tevhid Gündemi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler