Halide Teyzemizin Vefatından Önce, Oğlu Halis Bayancuk Hoca Hakkında Söyledikleri

Yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gören Halis Bayancuk Hocamızın annesi Halide Bayancuk Teyzemiz 2 Ocak 2022 tarihinde vefat etmişti.

Halide Bayancuk Teyzemizin vefat etmeden önce oğlu Halis Bayancuk hakkında söylediklerini Tevhid Dergisi ekibinin yapmış olduğu röportaj ile sizlerle paylaşıyoruz:

“Biz Halis ile sadece anne evlat değiliz. Benim 3 tane daha çocuğum var. Halis’e anlattıklarımı kimseye anlatamam. Ona anlattığımda sanki üzerimden bir yük kalkar. Babasını şikayet etmiş olsam ona şikayet ederim. Bazen boynunu büker der ki: ‘Vallahi sen benim annemsin o da benim babamdır. Benim yapabileceğim hiçbir şey yoktur bu konuda. Evlat bambaşka bir şeydir.

Bir de bir şey daha var. Eğer o evlat seni incitmemişse, sana değer vermişse, sana şefkat göstermişse zaten o daha bir başka olur. Şu an Halis dışarıda olsaydı o bizim anne babamız gibi olurdu. Bize çok değer verir. Bize çok düşkündür. Öyle olunca o bizim için daha zordur. Rabbim onu kurtarsın ne diyeyim? Ona tek duam budur. 

Onu son bir defa daha gözümle görsem dışarıda bir aile olarak.  42 yıllık evliyiz daha baba çocuklar hep beraber biz bir sofraya oturmamışız.  Bizim öyle bir şeyimiz olmamıştır. Tabi bu çok acı ve çok zor bir şey. Böyle bir hayatımız var işte.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler