Putin’den Navalnıy’ın saray iddialarına cevap: Montaj ve derleme

Devlet Başkanı Putin, Rusya Öğrenciler Günü vesilesiyle Tver Bölgesi’nde üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Görüşme sırasında öğrencilerden biri, Navalnıy’ın Putin’e ait olduğunu iddia ettiği Gelencik’teki sarayla ilgili ‘soruşturması’ hakkında Rus liderin ne düşündüğünü sordu.

Rus lider, “Kelebek stili yüzdüğüm sırada çekilen bir fotoğraf koymuşlar. Bazen böyle yüzmeyi seviyorum. Fotoğrafta, hiçbir zaman bulunmadığım bir havuzda görülüyorum. Bunun hangi havuz olduğunu bilmiyorum ancak bu şekilde yüzdüm. Ne zaman ve nerede? 2016 yılında Yenisey’de. Dolayısıyla bu basit bir derleme, montaj. Ülkemizdeki ünlü kişiliklerden birinin dediği gibi ‘Sıkıcı, kızlar. Bari başka şeyler de uydursaydınız'” ifadelerini kullandı.

‘Çocukları ön saflara teröristler gönderir’

İzinsiz eylemlere özellikle çocuk ve kadınların çağrılmasını da sert bir dille eleştiren Putin, “Reşit olmayanların yasadışı eylemlere aktif şekilde dahil edilmesi kabul edilemez. Bu, teröristlerin taktiğini anımsatıyor. Çocuklar hiçbir zaman ön saflara sürülemez. Bunu ancak kadınları ve çocukları ön saflara gönderen teröristler yapar” dedi.

Putin, “Hiç kimse, özellikle de siyaset alanındaki ihtiraslarını ve amaçlarını korumaya çalışırken, şimdi sözünü ettiğim bu tür olayların hiçbirine başvurmamalı. Böyle siyaset yapılmaz, her halükarda sorumlu siyaset izlenmelidir” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler