Kendisini eve götürmeyen taksicinin aracını çaldı

Adana’da sokağa çıkma yasağının başlamasına dakikalar kala bir taksiciden kendisini eve götürmesini istedi. Taksiciden olumsuz yanıt gelince aracı kaçırdı. Bir gün sonra yakalanan Ünal U.’nun ifadesinde, “10 lira param vardı. Taksiciler beni götürmeyince ben de kendi kendimi götürdüm. Taksiyi çalmak gibi bir niyetim yoktu” dedi.

İfadesinin ardından Ünal U. serbest bırakıldı

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, 4 Aralık akşamı, iddiaya göre Ünal U., sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasına kısa süre kala geldiği taksi durağında 2 sürücüye 10 lirasının olduğunu söyleyerek eve gitmek istediğini söyledi. Ünal U., şoförlerden olumsuz yanıt alınca da durakta anahtarı üzerinde bulunan taksiye binerek, uzaklaştı.

Taksi terkedilmiş olarak bulundu

İhbar üzerine polis ekipleri, çevrede araştırma başlattı. Taksi, terk edilmiş olarak bulunurken, iş yerlerinin kapalı olması nedeniyle güvenlik kameralarının görüntülerine ulaşamayan polis ekipleri, sabah yeniden taksi durağına geldi.

Polis şüpheliyi gözaltına aldı

Polisler yakındaki markete girerek güvenlik kamerasını incelemeye aldı. Görüntülerde şüpheliyi belirleyen polisler, marketten çıktığı sırada Ünal U. ile karşılaşıp gözaltına aldı.

“Taksiyi çalmak gibi niyetim yoktu”

Ünal U.’nun ifadesinde, “10 lira param vardı. Taksiciler beni götürmeyince ben de kendi kendimi götürdüm. Taksiyi çalmak gibi bir niyetim yoktu” dediği öğrenildi. İfadesi alınan Ünal U. daha sonra serbest bırakıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler