15 milyon lira daha çöpe gitti

Herkesin, kamu yararını değil kendi çıkarını düşünmesinin faturasını yine vatandaş ödeyecek. Partiler arası mücadelede kendi dışındakileri eleştirmekten başka birşey yapmayan idareciler yine birbirine girdi ama olan yine devletin zenginliklerine oldu.

Ordu’da AKP’li belediyenin 15 milyon liraya yaptırdığı ve birçok güzellemeyle halka sunduğu Botanik Bahçesi “Hastane yapılacak” gerekçesiyle sökülüp atıldı. Hastane yapılması beklenen bölgeye ise çivi bile çakılmadığı hatta hastane yapımından vazgeçildiği iddia edildi.

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu’na kamu zararı oluşturdukları gerekçesiyle soruşturma açılması üzerine tartışmalar alevlendi. CHP ile AKP hükümeti arasında karşılıklı atışmalar sürerken, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’den sürpriz bir çıkış geldi. Adıgüzel, AKP’li Ordu Belediyesi’nin milyonlarca liralık zarara neden olan icraatını gündeme getirdi.

Sözcü gazetisinin haberinde verdiği detaylara göre; Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 milyon TL’ye Botanik Parkı yaptırdığını belirten Adıgüzel, şunları kaydetti:

Şehir hastanesi yapılacak diye Botanik Parkı söktüler. Sonra hastaneden de vazgeçtiler. 15 milyon çöpe gitti. Ne hastane var, ne botanik park, ne de soruşturma. Sahile Deniz Yıldızı diye bir proje yaptılar. Müteahhit bıraktı gitti, 400 bin TL heba oldu. Boztepe’de Cam Teras Projesi yapıp vazgeçtiler, proje bedeli olarak 360 bin TL ödediler. Boztepe’de Macera Parkı yaptılar, açılıştan sonra kapatıp söktüler. 3.5 milyonu çöpe attılar.

Devletin milyonlarca lirasını heba eden AKP’li belediyelere ses çıkarılmadığını savunan Adıgüzel, “Sonra Fındıklı’da tabela, İstanbul’da afiş masrafı diye soruşturma aç. Yüzsüzlüğün de bir sınırı var” dedi.

Halk ise yaşanan bu duruma, ”Filler tepişir çimenler ezilir misali olan hep vatandaşa oluyor” diyerek taraf gözetmeksizin tepkili.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler