Kaza sonrası kaçan sürücü kameralara yakalandı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, alınan bilgilere göre dün akşam saat 19.57 sıralarında Saim Çıkrıkçı Caddesi’nde insanı hayrete düşüren bir olay meydana geldi. İddiaya göre karşıdan karşıya geçmek isteyen Fatma A. isimli kadına, yoldan hızla geçmekte olan, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle havada taklalar atan ve metrelerce sürüklenen Fatma A., aracın altında kalmaktan da son anda kurtuldu. Kazanın ardından araç sürücüsü aracından inerek kadına baktıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

Kazanın ardından, vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan kadın, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hataneye kaldırıldı.

Kaza anı, caddede bulunan bir iş yeri kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde karşıdan karşıya geçmek için sağa ve sola bakan kadına, karşı şeride geçtiği esnada bir otomobilin çarptığı görüldü. Ayrıca görüntülerde otomobilin çarptığı kadının havaya yükselmesi ve metrelerce sürüklenmesi; araç sürücüsünün aracından inip kazazede kadını kontrol ettiği de görüntülendi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde halen tedavisi süren Fatma A.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı gelen bilgiler arasında. Olay yerinden kaçan sürücünün yakalanması için polis ekipleri soruşturma başlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler