Kendilerini uyaran minik kızı 3 kadın, darp etti

Edinilen bilgiye göre olay, İstanbul’un Esenyurt ilçesinde meydana geldi. İkamet ettiği sitenin oyun salonunda maske takmayan 3 yabancı uyruklu kadın, maske takmadıkları gerekçesiyle kendilerini uyaran 10 yaşındaki Liva Yağmur Köprücü isimli kız çocuğunu darp etti.

Daha sonra minik kız, şikayet etmek için kendilerini darp eden kadınları videoya çekmek isteyince görüntülendiklerini anlayan kadınlar, bir anda peşinde koşturdukları kızı başka bir odada yakaladılar. Liva’yı yakalayan 2 kadın, minik kızı darp etmeye başladı, öbür kadın ise küçük kızın telefonunu aldı.

Minik kız temizlik görevlileri tarafından gözü dönmüş kadınların elinden kurtarılırken, durumu öğrenen anne polise giderek şikayetçi oldu.

Akıl almaz olaya ilişkin açıklamalarda bulunan Liva’nın annesi, darp görüntülerinin kamera görüntüleriyle sabit olduğunu belirterek, “3 kadının 10 yaşındaki bir kız çocuğuna şiddet göstermesi hepimizi çok üzdü. Biz asıl problem yaşadığımız konu bu suçlunun cezasız kalması.” dedi.

maske-takmadilar-diye-kendilerini-uyaran-cocugu-darp-eden-kadinlar-kamerada.jpg

“Oradaki insanlar duyarsız kalıyor”

Kadınlardan birinin kızını darp ettiğini, birinin de o sırada çocuğun boynunu sıktığını, diz darbesiyle vurduğunu belirten anne Köprücü, “Oradaki insanlar tepki göstermiyor. Çocuklar hepimizin. Cep telefonu alınıyor. Kızım tekrar koşuyor. Sonrasında temizlik görevlisi geliyor kızımı o kadınların elinden kurtarıyor.” dedi.

“Konuşamayacak kadar nefessiz kaldım”

Yaşadığı olayı anlatmaya çalışan minik Liva ise canının çok yandığını, boğazını sıktıklarını belirterek, “İlk başta konuşamayacak kadar nefessiz kaldım. Dizleri ile karnıma vurdular. Telefonumu aldıktan sonra beni ittirerek bağıra bağıra beni sürüklediler” dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler