Ankara’da kadın cinayeti son anda engellendi

Olay, Ankara Keçiören ilçesi Günsazak Caddesi üzerinde meydana geldi. Akşam saatlerinde oto yıkama dükkanında müşterilerinin araçlarıyla ilgilendiği esnada bir kadının çığlık atarak kendilerine doğru koştuğunu gören dükkan sahibi Mesut Ünsal, elinde pompalı tüfekle kadını saçlarından çekerek yakalamaya çalışan adamı son anda engelledi.

Olay anbean güvenlik kameralarına yansıdı:

Görüntülerde can korku ve panik halinde kendisini oto yıkamacı dükkanına atan kadının peşinde, elinde pompalı tüfekle kovalayan bir adam olduğu görüldü. Oto yıkama dükkanının sahibi, kadını adamın elinden çekip aldı ve vermemek için mücadele gösterdi.

İşyeri sahibi olayı şu şekilde anlattı

 

Elinde pompalı tüfek bulunan adamın tehditlerine rağmen kadını vermediklerini belirten Ünsal, “Müşterimizin arabalarını yıkıyorduk. Bir bayan karşıdan ’beni öldürecek’ imdat diye koşarak geliyordu. o anda kenarda oturuyordum bağırma seslerini duyduktan sonra fırladım tabi kadını adamın elinden kurtardık. Kadına ne olduğunu sorduğumda, ’abi beni öldürecekler’ dedi. ’Beni sürekli takip ve taciz ediyor’ dedi. Neyse bir şekilde kendisini misafir ettik. Adam bahçede 15-20 dakika dolaştı biraz bekledi ve ben kızı almadan gitmem’ dedi. Biz de ’kızı vermeyiz’ dedik. Polisi aradık o sırada polisin geleceğini  tahmin edince adam çekti gitti” dedi.

Polisten edinilen bilgilere göre zanlının yakalanması için çalışmalarının sürdüğü belirtildi. Ayrıca, kadının ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edildiği bilgisiverildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

spot_imgspot_img

Sıcak Gelişmeler

Benzer Haberler